Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pojkar, flickor

Pojkar, flickor

Vandra på mörka gator

Tala om ni måste

Akta er noga för demoner


Pojkar, flickor

Vandra på stadens gator

Ögon i nacken

Två om två


Pojkar, flickor

Vandra med ljus i hår

Tala om ni måste

Inga minnen av igår




Fri vers av Nostalgia for Infinity
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-20 04:37



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
\"Tassa tyst. Gör inget om ingen ber dig\", som Kai Martin & Stick sjöng.

Ja, demoner skall man ta sig till vara för.
Jag har mött några. Bokstavligen.
2008-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Nostalgia for Infinity
Nostalgia for Infinity