Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lekar

Du ska vara bedårande

På avstånd

Som om du retades

Lekte med min blick

Nalkades

Fångades

Och slog dig fri

Från mina fumliga armar

Troligen väntar du mig

Runt hörnet

Och flyr i tysthet

Till någon annans närhet




Fri vers av Nostalgia for Infinity
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-20 04:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Visst kan det vara något speciellt med det där...
Det spelas svår att nå...
Fast glimten finns ändå...

Reta = tease...

Fint beskrivet!
2008-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Nostalgia for Infinity
Nostalgia for Infinity