Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksfulla lekar

Kärleksfulla lekar

Jag leker med dig

Leker med din kropp och själ


Kärleksfulla drömmar

Jag drömmer om dig

Om dagar som aldrig tar slut


Kärleksfulla tankar

Jag tänker om dig

När jag sitter på tåget bort


Kärleksfulla händer

Ska famna dig

När du kommer i min famn igen


Kärleksfulla minnen

Blommar igen

När sommaren nalkas och sen


Håller jag dig fast

Älskar dig till trans

Och släpper dig aldrig mer


Så kom väl hit

Jag ska älska dig

Och släppa dig in i min själ


Låt min tunga smeka

Din nakna kropp

Känn min andedräkt mellan dina ben


Kärleksfulla lekar

Ska jag leka med dig

Jag leker med din kropp och själ




Fri vers av Nostalgia for Infinity
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-20 04:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Starkt sensuellt.
Vild längtan.
Samtidigt så varsamt.
2008-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Nostalgia for Infinity
Nostalgia for Infinity