Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömvindens talan

Dansa, min ängel

Dansa inatt

Dansa på moln

Utav drömmar


Sväva, min kära

Sväva inatt

Flyg

Över världens ängar


Se dig omkring

Så finner du mig

Vi flyger tillsammans

Inatt


Om du kommer till mig

Ska jag hålla din hand

Och visa dig

Kärlekens rike




Fri vers av Nostalgia for Infinity
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-20 04:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Den frihet och rymd som måste få finnas om kärleken skall få slå ut i full blom.
Mycket vackert, N F I.
2008-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Nostalgia for Infinity
Nostalgia for Infinity