Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarkväll

Hand i hand i midsommarkvällen
in i skogens dunkel med dess välbekanta doft.
Stigen leder oss ut mot älvens kant
vågornas kluckande mot stranden känns tryggt.

Vi ser det först på avstånd
de vitnande bergen i fjärran.
Regnet närmar sig som en vägg på vattnet,
kastar sig över oss med ett dån.

Den nytvättade naturen känns kall o fuktig
men naturens dofter förstärks.
Grustet knastrar under våra fötter
när vi strosande vänder hem




Fri vers av pärlan
Läst 369 gånger
Publicerad 2005-06-27 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pärlan
pärlan