Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Torgskräck

Jag tänkte att det var bäst så
men när allting lyftes ut i natten
det var så fult!

Där fanns inga fria vidder
ingen luft alls bara allas blickar
och så dina ögon då,
jag såg inte dina ögon.




Fri vers av StGeorge
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-20 17:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är skönast på vidderna. Bort från alla juridiska ögon.
2008-05-20
  > Nästa text
< Föregående

StGeorge