Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Augusti 2007. En månad innan uppbrottet med J.


Över och förbi?

Om dagen vi tänker på inte är idag
Och inte igår
Så är den en annan dag

Men dagen kommer
Och jag känner stegen
Som nosar mig i ryggen

Kniven som leker
Med den vassaste egg
Av alla eggar
I mitt hår

Ord som ekar
I mitt huvud
Skrikandes
Och fyllda av gråt

Rinner i min själ
Och dränker
Allt som någonsin varit




Fri vers av Elin F
Läst 382 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-20 17:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Som en dyster föraning...
A premonition.
2008-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Elin F
Elin F