Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
S.


Och jag använde din tandborste för att kunna spy

På söndagen var baksmällan ett faktum

Och jag använde din tandborste för att kunna spy
körde den rätt ner i halsen
- för jag visste att du inte skulle komma tillbaka




Fri vers av Elin F
Läst 477 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-09 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin F
Elin F