Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
L.


Och titta gärna på nakenbilderna av ditt förbannade jävla ex innan du lägger dig

Och jag blir ännu mer irriterad på nakenbilderna på din dator nu
Det måste du väl ändå förstå

Ikväll får du sova ensam i ditt kalla och jävliga äckelhus
Och titta gärna på nakenbilderna av ditt förbannade jävla ex innan du lägger dig
Ja, gör det

Jag orkar inte låtsas vara glad inatt
Inatt vill jag bara sova ensam, arg och naken

Helst vill jag gråta lite också

Utan nån idiot bredvid mig
- som jag bara vill skjuta skallen av

Ett godnatt sms kan du få, men inte mer
Nej, inte ikväll

Ikväll hatar jag dig




Fri vers av Elin F
Läst 639 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-11-21 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin F
Elin F