Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

apokalyps

murgrönan höll ett rum
att vistas i under
apokalypsen

fruktträdet höll mej med
grenar
små omfamningar på långt
avstånd från marken
ett ljusårsträd med vita
blommor
sakta fallandes från dess
fingrar

över ensamheten regerade
kejsarkronan, han sa att
somligt höstgräs aldrig dör
somligt fortsätter att följa en
på den mörka sträcka av vägen
som återstår




Fri vers av mezelis
Läst 1027 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-06-27 17:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
förtrollande vackert
2005-06-27
  > Nästa text
< Föregående

mezelis