Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Händers längtan..

Dina händer
av längtans hud
att få röra vid mig..
känna mitt varma
smeka min hud
till närhet av dig..


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-20 20:11



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
så sensuell
så enkel
så övermäktig
applåd..
kb
2008-05-20

  aol
underbart
2008-05-20

  Sladjana Zubcevic
Väldigt vackert!
2008-05-20

  Larz Gustafsson VIP
Sinnligt och innerligt.
2008-05-20

  friheten
Oh, så vacker´skriven om saknaden efetr kärlek
2008-05-20
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP