Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inte tid för kyssar, men jag längtar likväl

 

Kyss mig jag blöder nu,

dina saltvatten tårar

över min kontur.

Kom älskade,

glöm att jag försvann

för tiden är mild mot oss två.

 

I skuggorna möts

våra läppar mot varann.

Känner hur jag sakta

lossnar från ditt liv,

men dina läppar de bränner än.

 

 

 

 

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 337 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-05-20 21:33



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Vilken titel..helt fantastiskt vacker..och dikten..fylld av värma och innerlighet och kärlek..kan det bli bättre..applåder!!!
2008-05-21

  Tina-sol
Tycker om den...
2008-05-20

  friheten
vacker
2008-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund