Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gömda

Ensamhet
det inre av
människosjäl..
totala ensamhetens
liv i det gömda..


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-20 22:57



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det har du sannerligen rätt i.
Och det är något jag själv alltid framhållit.
I synnerhet de senaste (bitter-)ljuva åren.
2008-05-21

  mare VIP
..inget personligt....utan om ensamheten alla människor bär i sitt djup....alla är i grund och botten ensam i sig själv.........
2008-05-20

  Sladjana Zubcevic
Vad hände min vän, varför ensamhet?
Kram!
2008-05-20

  Larz Gustafsson VIP
Nej men...Nu har en helt annan ton kommit in i bilden...
2008-05-20
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP