Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stegvis


Steg för steg

återvinner jag

tilltron till Livet

Den jag förlorade

i ett svep

som liten




Övriga genrer av eva m h
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-21 00:03



Bookmark and Share


  Quasimodo
Fint och talande för att växa i sig själv och livet !!!
2008-05-28

  Gunilla VIP
Så är det!
Och dessutom blir varje steg
på en fast grund.
Så livgivande!
2008-05-22

  Michaela Dutius
Skönt och stilla konstaterande i en poetisk och berörande form
2008-05-22

  Larz Gustafsson VIP
Återupprättelse.
Restoration.
Underbart!
2008-05-21
  > Nästa text
< Föregående

eva m h