Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt som skrevs när nåt saknades.


Förflutet

Luktar på en handduk av mjuk frotté,
känner lukten av något förflutet.
Det luktar hav, det luktar salt.
Jag är inte inne, allt är kallt.
Det stänker vatten och vind på min bara inlandskind.
Bara jag och pusselbitar av lukter,
i närheten av hav som inte finns,
av tyg som jag inte längre minns.

Stram hy, stel vy,
sanningen svider om jag på huvudet vrider.
Uppmaningar om mer omtanke
Och drömmar om att befinna sig på andra platser.
Platser du besökt, en person du en gång var
Och in en sits som en gång var din.
I en tron som en gång var min.




Fri vers av Amanda Eriksson
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-21 00:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amanda Eriksson
Amanda Eriksson