Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar i vila..

I kvällens skymning..
vilar tankar ifrån stress
söker vilans rofylldhet..
från dag med alla press


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-21 00:40



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jo, den säger nå gott
den är kort och fin
2008-05-25

  Sladjana Zubcevic
F I N T!
2008-05-21

  Larz Gustafsson VIP
Exakt!
Efter en stormig dag, med härjningar (som jag upplevde i går) blir kvällen som len sammet som bara smeker.
2008-05-21

  Arcadia1
Hur underbar är inte den känslan!!!!
2008-05-21

  Karl-Bo Lundstedt VIP
en vacker o sann tanke....
som realiseras i dina ord...
kabo
2008-05-21
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP