Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets vind

Att leva
vara levande...
existera till fullo
våga öppna livets
dörr helt på vid gavel...
låta vinden föra människosjäl
till det nya oupptäckta......


mare






Fri vers av mare VIP
Läst 541 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-21 09:57



Bookmark and Share


  Havsbris
Livet är en oändlig
kamp och fråga...

Är de känsliga delar,
som inte ses, som
mest påverkar och
ledder våra kamper!

känns med inte ses,
instikter och drömmar...
Det okända som finns
utan att kunnas röra
vid...

Bravo, som alltid, din
märk är din ära ;o)
2008-05-21

    Lars Gullberg
va fint

att vara fri i sinnet

och våga upptäcka

Tack/Lars
2008-05-21

  Larz Gustafsson VIP
Just precis!
Leva maximalt, kapitalt och optimalt.
Så det verkligen känns!

Fantastisk dikt, M.
2008-05-21
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP