Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du såg mig

Jag hade ingen aning

Om att du var där

Jag hörde dig inte komma

Tysta andetag i soffan

En längtan efter närhet

Förtvivlan och ensamhet

I kompakt samspel

Som skakade mitt inre

Fick mig att skälva

- Där behövdes inga ord

Du andades plötsligt

Alldeles intill min nacke

Kysste min kind och

Jag vände mig om

Tårögd

Du såg rätt in i min själ

Så naken som jag aldrig varit

Lät mig kasta mig i dina armar

Lät mig falla

Där på soffan i mitt kalla, kalla rum 

Öppnade du vägen för min kärlek

Där i ensamheten visade du mig världen

Jag drömde aldrig om detta

Jag trodde inte du skulle komma

Tänk att jag aldrig förstod

Att du såg mig

Precis sådan som jag var 




Fri vers av Nostalgia for Infinity
Läst 304 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-21 11:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Genomskådad men älskad.
2008-05-21

  genni VIP
Helt fantastiskt skrivet, så fint...
2008-05-21

  Morfeus
Bli glad av poesi. Mycket trevligt, mycket bra
2008-05-21

  anits VIP
Underbart vackert
skrivit applåd
2008-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Nostalgia for Infinity
Nostalgia for Infinity