Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våren kärlekens budbärare






Överallt denna
ögonbedövande skönhet


först hade den framkallat
vemod
men snart blev hon stabil
och kunde uppskatta
varje minut av det ljusa dygnet


öronen vaktade fågelsången
bröstet tog in den luft
som kom i rörelse
när träden
ivrigt gestikulerande
förde sina samtal


ögonen famlade efter ord

slutligen visste hon
att våren skulle inte skrivas

den skulle upplevas





Övriga genrer av Bim
Läst 339 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2008-05-21 11:40



Bookmark and Share


    eva m h
Ja den ska upplevas med hela Dig!

Fint diktat av Dig!
2008-05-21

  Leva Livet
vilken tjusig bild; de gestikulerande träden!
Fin vårdikt!
2008-05-21

  * Ammi *
åh vilken underbar text!
själv älskar jag våren ... = LIV!!!!
2008-05-21

  Carola Zettergren
UNDERBART!!!Grattis till placeringen!!!
2008-05-21

  noname_realmind
Urskön vårpoesi att njuta av - tack för den här lilla pärlan! :))
2008-05-21

  thyra
Sanna ord!
2008-05-21

  Maria Zena Viklund
ler, fint!
2008-05-21

  karenina VIP
ja, ja, ja! denna tycker jag om. en sån målande vacker vårlig hyllningsdikt som känns som att läsa en rik berättelse.
2008-05-21

  jardan
vilka rader, uppskattar slutet oerhört!
2008-05-21

  anits VIP
Så sant uppleva allt det vackra
sen kanske det kan bli ord,som
blir till en dikt
2008-05-21

  Kalle.O
Gillar!!
2008-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Bim