Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om jag bara blundar...


Minnens tröst

Mina sinnen minns...

din hesa röst, ditt spontana skratt
hur du utalar mitt namn

dina glittrande ögon
varenda liten fräken
din fyrkantiga haka
ditt bländande leende
ditt mörka hår

din underbara doft
unik och manlig
farligt eggande

dina kyssars värme
våta, söta och salta

din hands trygghet
när den omsluter min
hudens mjukhet

Mina sinnliga minnen är min tröst
de dagar avståndet känns hopplöst
om jag blundar
finns du här hos mig
det ger mig tröst




Fri vers av Lindan
Läst 449 gånger
Publicerad 2005-06-27 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindan
Lindan