Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till Cloetta


älskade vovven min


Jag är väntad
efterlängtad
Hon möter mig
rusar
sjunger

Att just jag kommer
hem
gör lyckan
total

Mer uppriktig
kärlek
än så går
ej att finna




Fri vers av milja
Läst 347 gånger
Publicerad 2005-06-27 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

milja