Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om att ständigt vakna upp ännu en dag och inse att något är fel, att något inte stämmer. Att kanske vakna i en kropp man inte kan identifiera sig med, en identitet man inte velat ha. Kanske en blick in i själen hos en människa född i fel kön. En ho


Troligen stannar tiden

Troligen stannar tiden då

Den dagen då jag finner mitt jag

Troligen stannar jag på gatan

Och skrattar bittert, bittert åt mitt öde


Kanske sitter jag på ängen här då

Den dagen jag blir fri

Och kisar mot himlens ångvita vågor

Och river upp gruset inunder mig med min hand


Kommer kanske jag att vakna

I en ensam, kylig säng inatt

Och inse att det är du, min älskade syster

- den förbannade. Att det är du som är i mitt inre


Det kan hända sig ändå, så ironiskt, att du är

Den lust jag alltid saknat och sökt

Det kan hända du är min kärlek - men

Det kan hända att du bara är en dröm


Så lämna mig ensam nu istället

Att förblöda i stillhet under tystnaden

Till den dagen då jag finner tillslut

Om så bara en skugga av mig själv




Fri vers av Nostalgia for Infinity
Läst 350 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-21 21:15



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Med all respekt så tror jag att du befinner dig i den förpackning Gud ville att du skulle befinna dig i.
2008-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Nostalgia for Infinity
Nostalgia for Infinity