Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken

Naken är jag inte

Då du hjälpt mig av

Med mina kläder

Naken är jag inte

Då vi älskar

Naken är jag inte

Då jag somnar i din famn

Naken är jag blott

Den sekunden då du säger

Att du älskar mig




Fri vers av Nostalgia for Infinity
Läst 426 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-21 21:16



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Enastående vacker kärlekspoesi!!!
2008-05-22

  Larz Gustafsson VIP
Håller med Genni.
Sagolikt!
2008-05-21

  genni VIP
helt otroligt vackert
2008-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Nostalgia for Infinity
Nostalgia for Infinity