Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....


brandgula tussilagos

Jag broderar huvuden att leka med, långa trådar etsar fast
Målar brandgula tussilagos med kroppen mot jorden
Det är som om jag skapade det själv, är det så?
Många inrullade drömmar kanske kommer till kritan någon gång
Det är inte idag
Mörkerluft
Dammkorn av glas
Så lätt att bara spräcka, det finns nya platser
Att våga
Att andas
Men jag vågar inte
Och glaskornen förblir hela




Fri vers av Siripiri
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-21 22:19



Bookmark and Share


    amalia
Vilken vacker ton du har hela texten igenom.

Dammkorn av glas
Så lätt att bara spräcka det finns nya pletser
Att våga
Att andas
Men jag vågar inte
Och glaskornen förblir hela

Den delen gillar jag mäst. Det är så vackert. Hur du vill komma vidare men endå vågar dig inte över ett hav av glaskulor.
2008-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Siripiri
Siripiri