Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Seglar efter stjärnorna

Jag seglar efter stjärnorna

Dansar min dans

Och håller mig fast i rymden

Jag svävar på moln

Och längtar till månen

Promenerar längs skäran

Och spanar emot snön

Den har bäddat in oss

I ett vitgrått töcken

Att väcka oss stillsamt

När våren kommer oss nära

Och kärleken vallar oss

över ängarna




Fri vers av Nostalgia for Infinity
Läst 289 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-22 00:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
\"Stjärnorna på himlen står oss bi.
Vågorna ska samma väg som vi\"
(Mikael Wiehe)

\"När våren kommer oss nära

Och kärleken vallar oss

över ängarna\"

Underbara rader!
2008-05-22

  Lyckohäxan Enediel
Blir alldeles upprymd när jag läser den här! Härlig poesi!
2008-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Nostalgia for Infinity
Nostalgia for Infinity