Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära..

Nära utan
beröring...
ögonblick av
kärleksstund
riktigt nära
tar du på mig
utan att nudda..


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-22 00:17



Bookmark and Share


  papessa
den underbaraste beröringen ett ögonblick av äkta kärlek mellan två själar som smeker varandra utan fysisk beröring, mycket vackert poetat
2008-05-22

  Larz Gustafsson VIP
Man kan beröra verbalt, emotionellt...Sända vibrationer...
2008-05-22

  Havsbris
bara om han är dum
inte tar på dig ;o) ,o)

vacker scen av livets
näring... kärleken!!
vad annars?

skriven av en trollpoetan
som gör alla stunder lysande!!
2008-05-22

  Johan Bergstjärna VIP
Ljuvligt!
2008-05-22
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP