Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skörda mig

Utslungad mot gudarnas boning flyger den
buren på vingar av trots och okuvligt mod
etsad av oförlåtna synders brusande syra
en utmaning som rämnar verklighetens väv

Skörda mig

Och köttets svaghet faller tyst bort i regnet
lämnar kvar vita bens evigt blinda leende
mot en blixtrande bakgrund från själens moln
innan regnbågen stiger denna första morgon






Fri vers av Evigt liv
Läst 356 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-22 08:20



Bookmark and Share


  Thirre
Tjusigt!
Mest gillar jag meningen
/etsad av oförlåtna synders brusande syra/.
2008-05-22

  Larz Gustafsson VIP
Skördad blir man.
Frågan är bara vilken lada man hamnar i sedan.
2008-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Evigt liv
Evigt liv