Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Siluett av ljus

I det svarta
framträder du
som det ljusa..
siluett av skönhetens
vackra anletsdrag
bländas ögon av din skugga..


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-22 10:13



Bookmark and Share


    wildrosen
Vackert!! siluett av ljus....
2008-05-22

  Sladjana Zubcevic
Så vackert skrivet!
2008-05-22

  Havsbris
Solen finns alltid där...
till alla, även bakom
molnen, det är bara
att vill känna/se den ;o)

Annars skulle inte
skuggor leva! ,o)

Energi kommer alltid
fån dina ord!! Tack...
2008-05-22

  Larz Gustafsson VIP
Mycket intressanta och spännande paradoxer.
2008-05-22
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP