Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begär av lust

Mina ögon fångar dig..
sinnen av längtan
föder begär av lust
i din närvaro...
min längtans hunger
vill smaka gudagivna
frukten av sötmans
underbara gåva
av dig med dig...


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-22 11:40



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
ibland blir ord överflödiga
när man läser vissa texter...
DETTA är absolut en sån...
Så nu ska jag vara tyst....
applåd
kb
2008-05-23

  Larz Gustafsson VIP
Stilfullt.
2008-05-22

  Sladjana Zubcevic
V A C K E R T
2008-05-22

  Havsbris
eller hur?

fattar precis vad
du menar, det ryser ,o)

fjärillar i magen
hahahahhaha
ta bara för dig vännen!!
låt inget går förlorad ;o)
elaganta erotiska ord!!!
2008-05-22
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP