Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

löftet



jag hade lovat tystnad

för det var den enda löftet 
jag kunde ge




Övriga genrer av Smultris
Läst 753 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-05-22 12:56



Bookmark and Share


  Rejja~
talande
löv i vinden
aldrig fallande
2008-05-26

  Maria Zena Viklund
håller med!
2008-05-23

  albertina
jo dom finns dom med.
och det ör inget att ha.
tomma löften.
man ska aldrig lova något man inte kan hålla.
gillade verkligen mycket.
ibland behövs inga ord =)
2008-05-22

  Daniel_78 VIP
jag säger inget
så har jag inget sagt
eller har jag det kanske
2008-05-22

  Ola Rydberg
Tomma löften
2008-05-22

  Shininkagemusha
Klurigt.
2008-05-22

  Christer Eriksson
det tomma löftet.. jag håller mina löften men jag lovar inget, nåt sånt, var det lundell?
2008-05-22

  madinsane
STRÅLANDE!!!!!
2008-05-22

  Betraktaren
Ja, det här både talande, smart och vackert.
2008-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris