Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...det sägs att kärleken är blind,-men tiden....


Leendet




Vad hände nyss
med tiden

den stannade
och vände sig om


en bråkdel
av ett ögonblick
fick jag se
tidens öga le


ett leende
som blinda brukar le




Övriga genrer av Bim
Läst 375 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-22 13:33



Bookmark and Share


  Tabes
Bokmärker denna.
Utmärkt.
Riktigt bra Bim!
2008-05-27

  Rachel Roth
oj, att du kunde fånga det så precist!!
2008-05-22

  Per Rydberg
Just så, det hände mig också! Snyggt fångat i språket, bim!
2008-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Bim