Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag skrev en dikt på franska en gång, så kan ni franska: grattis! Annars är det nog lätt att missa poängen...


Un regard ne fait rien

Tes yeux. Mes yeux.
Un regard ne fait rien.
Tu ne vas pas me parler.
Nous sommes timides. Je suis timide.
Et toi? Je ne sais pas.
Tous les autres filles sont plus
fantastiques que moi.
Mais peut-être ca ne fait rien.
Tes cheveux sont foncés, comme tes yeux.
Mes yeux.
Un regard ne fait rien.




Fri vers av Jojjan
Läst 470 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-22 19:50



Bookmark and Share


  Almagrundet
Il est beau, ton poème. Les yeaux est la réflexion de l'âme, mais il faut plus qu'un regard pour la voir?
2008-07-14

  blåbärsdrömmar
vackert!
förstod kanske inte helt hundra, men näst intill.
fint var det iaf (:
2008-07-13

  noname_realmind
Tror jag förstod det mesta... fin!!

Men vad är \"foncés\"?
2008-06-20

  Gagge
Skriva om samma dikt fast på svenska?
Man blir ju nyfiken när den får så bra kritik! =)
2008-06-19

    medlidande
säger som \"ett internskämt\", är mycket dålig på franska men det jag förstod.. herregud.
som jag känner igen mig och ja.. herregud!
2008-06-14

  ettinterntskämt
Jag är inte proffs på franska. Men förstog ändå en hel del. Och det jag förstog var mycket vackert.
2008-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Jojjan