Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

28 juni 2005


han såg solen sänka sig och skogen mörkna
det var så vackert
lupiner fyllde dikena med färgernas färger
mörkt lila till ljust rosa

på campingplatsen låg offren från midsommar
en stackars skrynklig tom påse jordnötter
kvarlämnad misshandlad och uppäten
bredvid en nedtrampad ölburk

och i ett par kvarglömda trosor av bomull
låg en liten liten del av någons personlighet

men nu var det natt
och natt är skönare än dag
sett genom detta egendomliga juniljus
i sköna sköna vackra sverige

mannen började längta hem

hemlängtan skapar man genom att
placera några öl i kylskåpet
och det hade han

därför log han hela vägen hem





Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 304 gånger
Publicerad 2005-06-28 08:19



Bookmark and Share


  kath
en sorgsen dikt om livets avtryck och livet som det är ibland...känslan är närvarande hela vägen
2005-06-28

  Teresia Ridell
Vilken härlig, jordnära och målande dikt !
2005-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP