Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

delfinpojken


medan havet kramade honom
blev han ett med delfinerna




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 424 gånger
Publicerad 2005-06-28 10:10



Bookmark and Share


  purpleangel
I´m a sucker for dolphins.. precis som SPAMPIPPI...

klar femma!! :)
2005-08-06

  kath
när livet upphör och man blir ett med alltet...så känner jag när jag läser...
2005-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP