Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under rött tyg

Under rött tyg

strimmor av blått sken

möte i solen

 

korsdrag

vener flödar

kärlekspumpar

in

ut

ingen vilopuls

 

Under rött tyg

pulserar blodet fram

möte med liv 




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-05-23 12:28



Bookmark and Share


    Melona
Sköna rader,
fast jag får det nog till något annat, jag...
Hur som, skönt flyt och vackra rader
2008-05-24

  Ulf Lagerholm
en soldikt, hur någon går ut i det fina vädret med sin kropp, låter det stråla över den

enkelt och fint
2008-05-23

    Lindizz
fint pulserande kärlekspoesi.
2008-05-23

  Carola Zettergren
Sanslöst skönt poetat av dig!!!Applåder!!!
2008-05-23

    sunnanvind
Underbart vännen!
2008-05-23

  Ewa-Britt Nilson VIP
Plus till max
här fladdrar till max
kärleksdikten till max
******************
2008-05-23

  Inkarasilas
Nice nice, slöjor framför ögon, dansar - rött sken. Vackert som %()&/%#/!!
2008-05-23

  Larz Gustafsson VIP
Vive la vie, som en av Bizex-B:s låtar heter.

Hela denna dikt är puls.
2008-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP