Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tysta tårar

Så vackra är dina
droppar av gråt..
regn av tysta tårar
stilla faller på
rosafärgad kind..
torkar bort det onda
gör kärlekens mjuka vind


mare





Fri vers av mare VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-05-23 12:32



Bookmark and Share


  Cadena
Å, så vackert, Mare.
2008-05-24

  Bibbi VIP
Helt ljuvligt!
2008-05-23

  Sladjana Zubcevic
Underbart skriven!
2008-05-23

  friheten
Vad vacker skriven
2008-05-23

  Larz Gustafsson VIP
Väldigt trösterik och fin dikt.
2008-05-23

  Havsbris
Imponerande ;o)

En av de vackraste fenomen
i människors liv!
Du målar en vacker, härlig,
mjuk bild av det som kan
vara av glädjen eller
smärtan...
Tror och satsar på glädjen!!
2008-05-23
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP