Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till L

Nyfiket andas jag

Den luft du nyss andats ut

Förtrollad låter jag blicken fångas

I ett ljusblått hav


Och tankarna vädrar sin morgonluft

Då känslorna kommit hem

Och resväskorna landat

På marken


En stilla vind från verkligheten

Bäddar om din korpsvarta lugg

Mina händer famnar

I dimma…




Fri vers av Nostalgia for Infinity
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-23 12:39



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Vackert!
2008-05-23

  Larz Gustafsson VIP
\"En stila vind från verkligheten\"

Otroligt bra!

Hela dikten andas ren kärlek.
2008-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Nostalgia for Infinity
Nostalgia for Infinity