Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I kvällningen

Det är redan kväll.

 Ljusen blänker mot natten. 

Allting andas, men andas sakta -
 

tyst.

 

Nästan andlöst.

Andlöst.

 

Mot dagen går vi genom ensamma timmar -

bakom drömmars och fantasiers

eviga flykt i tiden.

 

Där.

 Där regnet faller

och fuktig dagg stannar kvar till morgonen -

 

där väntar vi,
på att bli frälsta av glädjen.


Av längtan
Av illusionen
Av livet




Fri vers av Nostalgia for Infinity
Läst 364 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-23 12:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hoppfyllt!
Vackert!
2008-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Nostalgia for Infinity
Nostalgia for Infinity