Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnorna (II)

i mörkret dansar stjärnorna på gräset
glänser, glittrar
vandrar arm i arm och ler
ler ut emot oss som fallit där vi stått
vi som irrat i skogen om natten
vi som talat om intet
till den dagen då vi mötte sagorna
och de lärde oss att se




Fri vers av Nostalgia for Infinity
Läst 343 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-23 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nostalgia for Infinity
Nostalgia for Infinity