Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lucifer

Händerna som bar mig uppåt en gång

Har släppt sitt grepp

Marken som höll mig uppe en gång

Har rämnat likt alla begrepp

Nu rycks jag nedåt i ökande takt

Av händer som uppenbaras från ingenstans

De drar mig nedåt till okänd trakt

Ned i lågorna som sluter sig i krans

Se dig omkring, var på din vakt

Lucifer bjuder upp till dans…




Fri vers av Nostalgia for Infinity
Läst 347 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-23 13:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det går bra att tacka nej.
2008-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Nostalgia for Infinity
Nostalgia for Infinity