Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken den största

Kärleken ljuder
mäktigt stark..
högt klingande
som hel symfoni..
ljuvliga toner av
kärlekens eko
över allt genom allt
fyller allt levande
med liv med hopp med tro
kärleken uthärdar allt.......


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-23 13:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Den har t o m uthärdat mig. I snart 24 år.
2008-05-24

  papessa
utan kärlek existerar vi inte
2008-05-23

  Sladjana Zubcevic
Så vackert skrivet!
2008-05-23

  Freeman
Otrolig dikt...svårt att finna ord som gör den rättvisa! Underbart att läsa och läsa om igen!
2008-05-23

  Havsbris
ahahhaha

det kan alla satsa på
att kärleken skriker
högre än ljuden själv...

även con bocca chiusa
(med stängd mun) ,o)

Länge sjung kärleken!
2008-05-23
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP