Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett utkast..


Vad gör ditt namn i mina tankar

Vad gör ditt namn i mina tankar
När jag är som närmst avgrunden, lyckan & upplösningen
När jag just ska explodera i ångestfyllda atomer

Vad gör ditt namn i mina tankar
När jag är i mina allra hemligaste njutningar, rädslor & fantasier
När jag just ska vända ryggen åt allt jag vill tro är sant

Ditt namn har inget i mina tankar att göra

Inte i stunder av pervers överlevnad & överhettning
Inte i stunder av ändlös besatthet & bestraffning

Ditt namn letar sig fram genom mina förträngningar
Och jag skäms så inför det du inte ens vet
Jag sörjer min brist på oskuldsfullhet & småflicksdrömmar
Och dränker min skuld i svårsmält självömkan

Ditt namn har inget i mina tankar att göra





Fri vers av Morvern
Läst 655 gånger
Publicerad 2005-06-28 11:09



Bookmark and Share


    näver de anima
Igenkänningspoäng
2010-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Morvern
Morvern