Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dofter av liv

Dofter av liv..
skapelsens
grönska i
blomning..
fyller totalt
mina sinnen
min själ med ro..
dofternas vackra
vidrör mitt hjärta
på nytt i blomstrande tro


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-23 16:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Dofter är så viktiga...
2008-05-24

  Bibbi VIP
Underbar hoppfull poesi.
Applåd!
2008-05-23

  Sladjana Zubcevic
Vackert!
2008-05-23
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP