Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...

Vi är hemma nu
kroppen läker.
Utgjutningar bleknar
halsen vidgas igen.
Fortfarande ser vi varandra
varje dag
men nu på avstånd.
Din blick
när jag genar över gården.
Din kropp
i mörkret utanför mitt fönster.
Dina händers rörelser i klassrummet.

Jag håller mig stilla
jag är kall.

Ingenting har hänt.
Det finns inget att minnas.
Ingenting har hänt.
Inte mig.




Fri vers av ask
Läst 232 gånger
Publicerad 2008-05-23 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ask

Senast publicerade
...
...
...
...
...
...
...
...
* Se alla