Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...

Att känna kroppen
och ändå vara helt frånvarande.

Ögonlockens långsamma rörelser.
Bröstkorgen häver sig.

Det är en storm i mitt öra.
Du väser
du vet varför du är här.
Hora.
Slyna.

Och jag vet;

En svart fläck på svart botten.
Ett ensamt djur bland djur.




Fri vers av ask
Läst 235 gånger
Publicerad 2008-06-17 13:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ask

Senast publicerade
...
...
...
...
...
...
...
...
* Se alla