Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...

Jag tänker att
våra blickar
är lika.
Tömda.
Mina bleka halvblinda ögon.
Dina svarta.
Du har perfekt syn
jag vet det
jag har blivit sedd av dig.

All denna tid
med kroppen som ett hemligt brott.
Dina ögon ser
och fortsätter.
Tomma, tömda.
Tomt.

Det svaga ljuset
från gatlyktan.
Rassel från ismaskinen
i korridoren.

Ingen vet vad som händer här.

Det spröda ljudet
av naglar mot hud.
Det dova
av kött mot kött.

Känslan av att spricka.

Att spricka.




Fri vers av ask
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-17 13:17



Bookmark and Share


  ettinterntskämt
otroligt fängslande, du vet hur du ska använda orden rätt.
2008-06-17
  > Nästa text
< Föregående

ask

Senast publicerade
...
...
...
...
...
...
...
...
* Se alla