Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...

Du följer mig
vart jag går
och tillsist följer
även jag.

Luften runt oss
fattig
tung.

Nätter i den dammiga datasalen
dina rörliga händer
över tangentbordet.
Orden som kastas
mellan oss.

Leken
tyngden
kropparna som ännu inte
märkt
varandra.

Du frågar
jag följer.

Kom
tillbaka




Fri vers av ask
Läst 184 gånger
Publicerad 2009-09-22 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ask

Senast publicerade
...
...
...
...
...
...
...
...
* Se alla