Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...

Långsamma blickar
kroppens tröghet.
Korta ögonblick av svindel;
vad är det som händer här?

Du vet och jag vet.
slagen sitter i dig likväl
som de sitter i mig.
Värker det i din kropp
som min kropp värker?

Det kalla lysrörsljuset
i badrummet.
Ett stramt ansikte i spegeln
halsen blek och blå.

Det är inte rösten
jag har tappat utan orden.

Jag kommer att tala igen.

Det händer
att jag drar mig själv
ut ur mig.




Fri vers av ask
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-23 18:49



Bookmark and Share


  Bengt VIP
Det finns inte ord för att beskriva de känslor som finns i Din text. Väldigt bra!
2008-05-23
  > Nästa text
< Föregående

ask

Senast publicerade
...
...
...
...
...
...
...
...
* Se alla