Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...

Det blir så tyst sen.
Efteråt.
Det lägger sig
som ett lock över mig
över hela rummet.

Du gnider dina knogar
på väg till badrummet.
Jag ser ditt musklade bröst
dina starka ben
dina små fötter.
Du tittar inte på mig
där jag ligger på rygg
i sängen och känner
brösten svullna av
spruckna blodkärl,
sperman sakta sippra ur mig.

Jag hör hur du
tvättar dig,
vattnets stril
och ändå.
Det är så tyst här.

Jag sparkade av mig täcket
någon gång under natten
och vaknade
av din ögon på mina
nakna ben.




Fri vers av ask
Läst 160 gånger
Publicerad 2009-09-22 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ask

Senast publicerade
...
...
...
...
...
...
...
...
* Se alla