Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...

Pulsen bultar
huvudet ett klot våt cement.
Sänggavelns dunkande mot väggen.

det finns många sätt
att slå tillbaka på
men bara ett sätt att låta bli.

Smäll efter smäll
stöt efter stöt
förlorade andetag –
jag låter bli.

Natten är en egen värld
en egen puls som bultar.




Fri vers av ask
Läst 173 gånger
Publicerad 2009-09-22 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ask

Senast publicerade
...
...
...
...
...
...
...
...
* Se alla